2011-06-05

In action

Försöker fota makro...

En bild på mig själv i torsdags då jag och Anders var ute och fotade. Gick inte så bra då det blåste så förbannat, som ni vet.


1/250 s,  f5,  ISO 200

Men, jag tycker ändå bilden blev rätt cool trots att det är rörelseoskärpa i den. Ska bli kul att få till några lyckade makron dock!

4 kommentarer:

  1. Hej såg din myggbild, den blev bra! men jäklars va svårt det är att få till nått vettigt. helst skulle man haft stativ och så ska det vara absolut vindstilla. Men när det blir bra så blir det bra :)

    SvaraRadera
  2. Betakaroten kan hjälpa mot soleksem men det gäller tyvärr inte för alla. Tror det är 50/50. Men vad roligt att höra att du nu ska testa dermanord. Vilka produkter köpte du? Du får ha i åtanke att de inte arbetar på samma sätt som ett mer hudterapeutiskt hudmärke. Dermanord jobbar mer bara åt fukt men de har bra priser på sina produkter.

    SvaraRadera
  3. aha, jo produkter med betakaroten ger en brunre och djupare färg då de ökar produktionen av melanin som ger oss färg. Annars kan man äta mer morötter som ger samma effekt. Men då är det ett par st om dagen!! :)

    Låter som ett bra val med produkterna!! :) Berätta gärna hur du upplevde dem efter någon måndad, då effekten ska ha kommit

    SvaraRadera